طرز تهیه کیک اسفناج:
مواد لازم:
- سه عدد تخم مرغ ( اگر کوچک بود 4 عدد )
- یک و نیم لیوان شکر
- نصف لیوان روغن مایع
- 200 گرم اسفناج پخته شده
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
- دو لیوان آرد
مواد کرم:
- سه لیوان شیر
- دو عدد زرده تخم مرغ
- یک بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر
- دو بند انگشت کمتر از یک لیوان نشاسته ( 90 گرم )
- یک پاکت وانیل
- یک قاشق مرباخوری کره
- 100 گرم خامه
برای روی کیک و لایه داخلی:
- یک پاکت کرم شانتی
- یک استکان شیر
برای خیس کردن کیک:
- یک لیوان شیر
طرز تهیه کیک اسفناج:
ابتدا اسفناج پخته را با بلندر پوره می کنیم . آب اضافی را می گیریم.
شکر و تخم مرغ را با همین می زنیم تا کرم رنگ شود. روغن مایع را به پوره اسفناج اضافه کرده و به تدریج به تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم مواد خشک را هم با لیسک مخلوط کرده و داخل قالب کمربندی میریزیم در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده با کنترل می پزیم.
برای کرم همه مواد به جز کره و خامه را مخلوط می کنیم و روی حرارت با هم زدن مدام می پزیم بعد از پخت کره را هم اضافه کرده و رویش نایلون کشیده و می گذاریم تو خنک شود بعد از خنک شدن خامه را هم مخلوط می کنیم وبا همزن می زنیم.
پودر کرم شانتی را هم با یک استکان شیر میزنیم تا فرم بگیرد.
کیک را بعد از سرد شدن چهار لایه می کنیم لایه رویی را برداشته و پودر می کنیم .
اولین لایه را داخل قالب کمربندی می گذاریم و با شیر کمی مرطوب می کنیم یک لایه از کرم میریزم و صاف می کنیم و یک لایه کرم شانتی می ریزیم تا آخرین لایه روی آخرین لایه از کیک پودر شده میریزیم و چند ساعت داخل یخچال می گذاریم بعد از قالب خارج کرده اطراف کیک کرم شانتی زده و با کیک خرد شده پوشش می دهیم.
نوش جان