طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی :
مواد لازم:
- 100-110گرم کره
- یک و نیم لیوان آرد( 150 گرم )
- یک و نیم لیوان نشاسته ذرت ( 150 گرم )
- یک عدد تخم مرغ
- یک استکان پودر شکر
- یک قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده
- یک پاکت وانیل
- یک قاشق کوچک چایخوری پکینگ پودر
برای روی قرابیه:
- 125گرم شکلات تلخ و یا شیری
طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی:
تخم مرغ و پودر شکر را با هم زن مخلوط کنید کره نرم شده را اضافه کنید و تا کرم رنگ شدن مخلوط هم بزنید.
بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را در آخر به تدریج مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید روی خمیر را پوشانده و 15دقیقه استراحت دهید.
به اندازه گردو از خمیر برداشته با کف دست گرد کنید و کمی فشار دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است با فاصله بچینید. و با چنگال یک طرف خمیر ها را فشار دهید.
و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده 10-15دقیقه بپزید. ولی نگذارید رنگ قرابیه ها تغییر کند.
بعد از سرد شدن قرابیه ها شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و قسمت سالم قرابیه را داخل شکلات کرده و با پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان