طرز تهیه شیرینی تارت سیب :
مواد لازم:
- 200 گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- نصف استکان پودر شکر
- یک قاشق پر غذاخوری ماست
- یک عدد تخم مرغ
- 4/5-5لیوان آرد
- یک پاکت وانیل
مواد میانی:
- 4 عدد سیب
- 4 -5 قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه شیرینی تارت سیب:
سیب ها را رنده می کنیم و باشکر و دارچین تا کشیده شدن آبش روی حرارت می پزیم و می گذاریم تا کامل خنک شود.
برای خمیر کره روغن مایع شکر تخم مرغ ماست وانیل را مخلوط می کنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر گرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. مقداری از خمیر را جدا کرده و در فریزر می گذاریم .
بقیه خمیر را بین دو کاغذ رو غنی با وردنه باز می کنیم و در قالب می اندازیم و نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم روی خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم تا موقع پخت پف نکند مواد سیب را روی خمیر پخش می کنیم و خمیری را که داخل فریزر گذاشتیم روی سیب ها رنده می کنیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی تارت می پزیم. بعد از سرو شدن از قالب خارج کرده و پودر قند می پاشیم.
نوش جان