دستور تهیه قرابیه مارمالادی :
مواد لازم:
- مواد لازم 150 گرم کره
- یک استکان پودر قند
- نصف استکان روغن مایع
- یک عدد تخم مرغ
- نصف استکان نشاسته
- یک پاکت وانیل
- نصف پاکت پکینگ پودر
- سه و نیم لیوان آرد
برای روی شیرینی:
- پودر قند
- مارمالاد یا سس میوه
دستور تهیه قرابیه مارمالادی :
طرز تهیه ابتدا کره و پودر قند را با هم زن چند دقیقه بزنید بعد بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم وسط نصف خمیر هایی را که قالب زده ایم با قالب کوچکتر خالی می کنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده ایم تا کمی طلایی شدن روی قرابیه ها می پزیم.
بعد از سرد شدن روی قرابیه هایی که وسطشان خالی است پودر قند می پاشیم و روی بقیه مارمالاد ریخته و تکه تو خالی را رویش قرار می دهیم.
نوش جان