طرز تهیه کیک موس شکلاتی :
موا لازم:
- یک لیوان شیر
- دو قوطی خامه ( چون خامه صبحانه کم فرم می گیرد بهتر است از 30 چگرم خامه قنادی و 100 گرم خامه صبحانه استفاده کنید)
- دو عدد زرده تخم مرغ
- 360گرم شکلات (240 گرم شکلات تلخ و 120 گرم شکلات شیری)
مواد لایه زیرین:
- یک و نیم بسته بیسکوئیت نگرو یا هر بيسکوئيت کاکائویی
- 50 گرم کره
طرز تهیه کیک موس شکلاتی:
ابتدا بیسکوئیت را داخل غذا ساز پودر می کنیم و با کره آب شده مخلوط کرده و در قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و کامل فشرده می کنیم و داخل یخچال می گذاریم.
برای لایه موس یک لیوان شیر را با 100گرم خامه صبحانه مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم وقتی به نقطه جوش رسید از روی حرارت بر می داریم دو عدد زرده را با همزن دستی می زنیم و شیر را به تدریج به زرده اضافه می کنیم و مرتب با همزن دستی می زنیم.
شکلات ها را هم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا با گرمای شیر شکلات آب شود و کامل یکدست شود.
خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد و به تدریج به مخلوط شکلاتی اضافه می کنیم و خیلی آرام مخلوط می کنیم قالب کمربندی را از یخچال خارج کرده و مواد را داخل قالب می ریزم و حداقل 3_4ساعت یا یک شب داخل یخچال می گذاریم.
بعد از قالب خارج کرده و باشکلات رنده شده و میوه های فصل تزئین می کنیم.
نکته:اگر از خامه قنادی استفاده نمی کنید هم خامه و هم ظرفی که می خواهید خامه را بزنید داخل فریزر بگذارید تا کامل سرد باشد.
نوش جان