طرز تهیه نان گردویی دارچینی:
مواد لازم:
- یک عدد تخم مرغ
- یک لیوان شیر ولرم
- یک چهارم لیوان شکر
- 75گرم کره نرم
- نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
- نوک انگشت نمک
- 3/5لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید )
مواد میانی :
- 2-3قاشق غذاخوری گردو
- دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری دارچین
- برای روی نان بعد از در آوردن از فر:
- مارمالاد زرد آلو ( عسل یا سس کاراملی هم می توانید استفاده کنید )
طرز تهیه نان گردویی دارچینی:
خمیر مایه را داخل شیر ولرم حل کنید . بقیه مواد را به تدریج اضافه کنید. آرد را کم کم مخلوط کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و مواد میانی را روی خمیر پخش کنید. خمیر را رول کنید و برش بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته است بچینید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید . در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده بپزید و بعد از خارج کردن از فر با فرچه روی نان ها مارمالاد بزنید.
روی نان ها را کمی با دستمال تمیز بپوشانید تا نرم بمانند.
نوش جان