طرز تهیه شیرینی قرابیه ی خرمایی:
مواد لازم:
- اندازه لیوان 200 میلی
- اندازه استکان 150 میلی
- 200 گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- نصف استکان پودر شکر
- یک قاشق پر ماست
- یک عدد تخم مرغ
- یک پاکت وانیل (نصف قاشق چایخوری)
- 4/5_5 لیوان آرد
مواد میانی:
- 15عدد خرما اگر خرما ها کوچک بود 20 عدد
- یک استکان گردو
- یک قاشق چایخوری دارچین
- 3_4قاشق آب
طرز تهیه شیرینی قرابیه ی خرمایی :
ابتدا روی خرماها آب گرم می ریزیم تا نرم شوند. هسته خرماها را جدا می کنیم و داخل غذا ساز یا مخلوط کن کامل پوره می کنیم چند قاشق می توانیم آب گرم هم اضافه کنیم دارچین و گردوی خرد شده را هم مخلوط می کنیم و به توپک های کوچکی درست می کنیم.
تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود از خمیر تکه های کوچک برداشته و مانند ویدئو با چنگال شکل می دهیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم. در فری که روی 180 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن رو قرابیه ها حدود 15_20 دقیقه می پزیم. بعد از سرد شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید.
نوش جان