طرز تهیه نان اکمک ساندویچ:
مواد مورد نیاز:
- دو لیوان شیر ولرم
- 50 گرم کره
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- یک پاکت خمیر مایه خشک فوری (یک قاشق غذاخوری، 10گرم)
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- حدود 4/5 لیوان آرد
- برای رومال:
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک قاشق شیر
- لیوان 200 میلی 4/5 لیوان دستهدار فرانسه
طرز تهیه نان اکمک ساندویچ :
مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود و خوب ورز دهید اگر خمیر کمی چسبندگی داشت با کمی روغن مایع روی خمیر را چرب کنید و خمیر را جمع کنید. روی خمیر را پوشانده و 40 دقیقه استراحت دهید.
خمیر عمل آمده را دوباره ورز دهید به 10_11 قسمت چانه کنید . دوباره روی چانه ها را پوشانده و یک ربع استراحت دهید.
به کمک وردنه هر چانه را باز کنید سعی کنید به شکل مستطیل باز کنید و مانند ویدئو تا زده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهاید طوری قرار دهید که قستی که خط تا زدگی دارد در زیر قرار بگیرد دوباره روی خمیر ها را پوشانده و 30 دقیقه استراحت دهید زرده را با یک قاشق شیر بزنید و روی خمیرها رومال بزنید و کنجد بپاشید و در فری که روی 190 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نانها بپزید. بعد از در آوردن از فر روی نان ها را 10 دقیقه با دستمال تمیزی بپوشانید و بعد با مواد میانی دلخواه سرو کنید.
نوش جان