طرز تهیه شیرینی گردویی:
مواد مورد نیاز:
- 125 گرم کره
- یک استکان روغن مایع(استکان 125 میلی نصف لیوان دسته دار فرانسه)
- 1 استکان ایرمیک(آرد سمولینا)
- یک استکان پودر نارگیل
- دو عدد تخم مرغ(یکی از زرده ها برای رومال نگه دارید)
- نصف استکان گردوی خرد شده
- نصف استکان پودر شکر
- یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
- یک پاکت وانیل شکری(نصف قاشق چایخوری)
- سه لیوان آرد(لیوان 300 میلی)
- برای روی شیرینی گردو
مواد مورد نیاز شربت:
- سه لیوان آب
- سه لیوان شکر
- یک برش لیمو
طرز تهیه شیرینی گردویی:
ابتدا شربت را آماده کنید شکر و آب و یک برش لیمو را بجوشانید بعد از به جوش آمدن 15 دقیقه دیگر جوشانده و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
همه مواد به غیر آرد را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی تهیه شود به اندازه گردو از مواد برداشته و با دست شکل دهید وسط خمیر نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهاید بچینید کنارهها را زرده تخم مرغ بمالید و در فری که روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینیها بپزید بعد از در آوردن از فر کاغذ روغنی را از زیر شیرینیها در آورده و شربت سرد را روی شیرینی داغ بریزد و بگذارید تا کامل سرد شود و شربت جذب شیرینیها شود.
نوش جان