طرز تهیه شیرینی مارمالاد یا المانی:
مواد مورد نیاز:
- کره صدگرم
- پودر شکر پنجاه گرم
- آرد صد و پنجاه گرم
- زرده پخته تخم مرغ دوعدد
- وانیل نصف ق چ
- نمک نصف ق چ
طرز تهیه شیرینی مارمالاد یا المانی:
همه مواد خشک رو باهم مخلوط و دوبار الک کنید. کره رو که به دمای محیط رسیده و نرم شده با باقی مواد مخلوط کرده. همه رو باهم زن بزنید .بعد بادست کمی ورز دهید. دقت کنید نیاز زیادی به ورز دادن نداره.
بعد بزارید توی کیسه فریزر توی یخچال یک ساعت بمونه .بعد با وردنه صاف کنید و قالب بزنید. برای روی شیرینی ها از سس شکلات و پسته و کنجد استفاده کنید. سپس برای اینکه پسته و کنجد به خوبی روی شیرینی بچسبه از عسل یا شربت بار استفاده کنید.
برای داخل شیرینی مارمالاد هویج درست کردم. دویست و پنجاه گرم هویج رو با دو لیوان آب گزاشتم تا پخته و نرم شد .بعد با حلیم کوب به شکل پوره شد.. بعد با دویست و پنجاه گرم شکر و دو لیوان آب گزاشتم تا غلیظ بشه. پودر ژلاتین نصف ق چ با گلاب گزاشتم به روش بن ماری آماده بشه .بعد با یک ق غ پودر هل و کمی وانیل به باقی مواد اضافه کردم. در آخر نصف ق م آبلیمو بزنید و این مارمالاد رو بزارید خنک بشه و توی شیرینی استفاده کنید