• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سوته مرغ با پوره سیب زمینی به روش اسان در خانه

    طرز تهیه سوته مرغ
    طرز تهیه سوته مرغ با پوره سیب زمینی

    طرز تهیه سوته مرغ با پوره سیب زمینی:

    مواد مورد نیاز برای پوره:

    • 8 عدد سیب‌زمینی
    • 50 گرم پنیر کاشار یا پنیر پیتزای رنده شده
    • 30 میلی شیر
    • جعفری
    • ادویه دلخواه و نمک

    مواد مورد نیاز برای سوته:

    • 800 گرم سینه مرغ
    • 45 میلی روغن مایع
    • یک عدد پیاز
    • دو حبه سیر
    • یک عدد فلفل سبز
    • یک عدد فلفل قرمز
    • یک قاشق مرباخوری رب
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • ادویه دلخواه(پول ببر آویشن فلفل سیاه زیره)

    مواد مورد نیاز سس:

    یک قاشق مرباخوری رب
    نصف لیوان آب

    150 گرم پنیر کاشار یا پنیر پیتزای رنده شده

    طرز تهیه سوته مرغ با پوره سیب زمینی:

    ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب می پزیم.
    پیاز و سیر را خرد می کنیم و با روغن مایع تفت می دهیم تا کمی پیاز سبک شود مرغ خرد شده را هم اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب مرغ کشیده شود فلفل قرمز و سبز خرد شده و نمک و ادویه و رب را هم اضافه کرده و دوباره کمی تف می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.


    سیب زمینی پخته شده را له می کنیم و پنیر و جعفری و نمک و ادویه و شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
    کف تابه را چرب می کنیم وبه اندازه پرتقال از پوره برداشته و با دست گرد می نیم و داخل تابه می گذاریم وسط پوره ها را گود می کنیم و از مواد میانی داخل پوره ها می ریزیم و رب را داخل آب حل کرده و کناره ی غذا می ریزیم و پنیر پیتزا را روی همه ی پوره ها ریخته و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی پنیر می پزیم.
    نوش جان

    About The Author