طرز تهیه سوته مرغ با پوره سیب زمینی:
مواد مورد نیاز برای پوره:
- 8 عدد سیبزمینی
- 50 گرم پنیر کاشار یا پنیر پیتزای رنده شده
- 30 میلی شیر
- جعفری
- ادویه دلخواه و نمک
مواد مورد نیاز برای سوته:
- 800 گرم سینه مرغ
- 45 میلی روغن مایع
- یک عدد پیاز
- دو حبه سیر
- یک عدد فلفل سبز
- یک عدد فلفل قرمز
- یک قاشق مرباخوری رب
- یک قاشق مرباخوری نمک
- ادویه دلخواه(پول ببر آویشن فلفل سیاه زیره)
مواد مورد نیاز سس:
یک قاشق مرباخوری رب
نصف لیوان آب
150 گرم پنیر کاشار یا پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه سوته مرغ با پوره سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب می پزیم.
پیاز و سیر را خرد می کنیم و با روغن مایع تفت می دهیم تا کمی پیاز سبک شود مرغ خرد شده را هم اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب مرغ کشیده شود فلفل قرمز و سبز خرد شده و نمک و ادویه و رب را هم اضافه کرده و دوباره کمی تف می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.
سیب زمینی پخته شده را له می کنیم و پنیر و جعفری و نمک و ادویه و شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
کف تابه را چرب می کنیم وبه اندازه پرتقال از پوره برداشته و با دست گرد می نیم و داخل تابه می گذاریم وسط پوره ها را گود می کنیم و از مواد میانی داخل پوره ها می ریزیم و رب را داخل آب حل کرده و کناره ی غذا می ریزیم و پنیر پیتزا را روی همه ی پوره ها ریخته و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی پنیر می پزیم.
نوش جان