طرز تهیه باقلوا:
مواد مورد نیاز:
- 100 گرم کره آب شده
- دو عدد تخم مرغ
- یک لیوان ماست
- نصف لیوان روغن مایع
- یک قاشق غذاخوری آبلیمو
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک پاکت پکینگ پودر ( یک قاشق غذاخوری)
- آرد حدود 4/5 لیوان( با کنترل اضافه کنید)
برای داخل باقلوا:
- گردو یا فندق خرد شده
برای روی باقلوا:
- 200 گرم کره
- یک استکان روغن مایع
- برای باز کردن خمیر:
- 500 گرم نشاسته
مواد شربت:
- 4 لیوان آب
- 4 لیوان شکر
- یک قاشق مرباخوری آبلیمو
طرز تهیه باقلوا:
ابتدا شربت را آماده می کنیم . شکر و آب و آبلیمو را مخلوط کرده و می جوشانیم . بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و 20 دقیقه می جوشانیم بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود.
تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم آرد و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت می دهیم و سپس خمیر را به 4 قسمت تقسیم می کنیم.
هر چانه را با مقدار زیادی نشاسته باز می کنیم و باز لای خمیر نشاسته پاشیده و تا می زنیم.
وقتی هر 4 چانه را به این صورت آماده کردیم روی خمیر ها را پوشانده و دوباره نیم ساعت استراحت می دهیم.
دوباره هر چانه را با نشاسته به کمک وردنه باز کرده گردو یا فندق خرد شده روی خمیر می ریزیم و از دو طرف رول می کنیم و با یک لیوان برش می زنیم و در تابه یا سینی 40 سانتی می چینیم.
کره را آب کرده و کف روی کره را می گیریم یک استکان روغن مایع اضافه می کنیم و روی باقلوا ها پخش می کنیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم.
بعد از در آوردن از فر شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و 2_3 ساعت زمان می دهیم تا شربت جذب باقلوا ها شود.
نوش جان