طرز تهیه باقالی پلو:
باقالی رو میپزیم و به همراه شوید تازه خرد شده به برنج شسته و نمک زده و خیس خورده اضافه میکنیم و روغن میزنیم و میذاریم بصورت کته بپزه گه باقالی پلوِ آبکش دوست دارید برنج رو میشوریم و با آب و نمک خیس میکنیم بعد برنج رو آبشو خالی میکنیم و در قابلمه آب در حال جوش میریزیم چند قُل که زد و برنج نیم پز شد در آبکش خالی میکنیم هِ قابلمه مورد نظر رو روغن میریزیم و ته دیگ دلخواه مونو میچینیم (سیب زمینی ،نون ،برگ کاهو و…) و برنج و شوید خرد شده و باقالی و پودر دارچین رو لایه به لایه میریزیم و روی حرارت میذاریم وقتی که بخار برنج در اومد حرارت رو کم میکنیم و روی برنج کمی شوید خشک و کمی روغن میدیم و دمکنی میذاریم تا دَم بکشه
ماهیچه:
یک پیاز بزرگ رو خلالی خورد میکنیم . کف قابلمه میچینیم.ماهیچه گوسفند رو روی پیاز ها میچینیم . بهش دو حبه سیر و چوب دارچین فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم . یک لیوان آب میریزیم . با شعله کم به مدت سه ساعت میذاریم تا بپزه .وقتی که گوشت پخت بهش نمک و زعفرون میزنیم.(من اصلا به ماهیچه رب نمی زنم ولی اگه دوست داشتید میتونید اضافه کنید.باقالی پلو با ماهیچه شما اماده است!!
بیشتر بخوانید: