• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پای موز و دارچین زعفرانی و وانیلی : طرز تهیه با روش آسان

    پای موز و دارچین

    طرز تهیه پای موز و دارچین زعفرانی و وانیلی:

    طرز تهیه پای موز و دارچین زعفرانی و وانیلی

    طرز تهیه پای موز و دارچین زعفرانی و وانیلی:

    برای 6 نفر. 1 لیوان سر خالی نشاسته رو با یک پاکت شیر 1 لیتری و 1 لیوان شکر و کمی وانیل خوب هم زده تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. بعد روی اجاق گاز گذاشته و با حرارت ملایم شروع به هم زدن کرده . 3 قاشق غذاخوری کره و کمی گلاب اضافه کرده و هم میزنیم. تا موادمون مثل فرنی غلیظ بشه. اگر زعفرانی دوست داشتیم کمی زعفران اضافه کرده و اگر هر دو میتونیم نصف موادمون رو تو یه کاسه ریخته و یکی شون زعفرانی و یکی دیگه وانیلی باشه. و میاییم تو دیس بیسکویت پتی بور وانیلی میچینیم و روش موز رو مورب تکه تکه
    کرده و روی بیسکوییت ها گذاشته و روشون دارچین و پودر نارگیل و کنجد و گردو میپاشیم و موادمون رو میریزیم روشون .چند ساعت تو یخچال استراحت میدیم. و اگر تو بستنی خوری سرو کنیم کمی از مواد وانیلی ریخته طبق عکسی که. گذاشتم بالا بعد بیسکوییت ها و بقیه مواد رو ریخته .واقعا مزه ش عالیه حتماً امتحان کنید.

    پای موز و دارچین شما اماده است!!

    About The Author