همه تون نوقا خوردین و باهاش آشنایی دارین
بافت و طعمش شبیه گز خودمونه ولی نرمتره برای همین بین نون میکادو میذارن و بعد از برش داخل سلفون پیچیده میشه تا هم شکلشو حفظ کنه هم به هم نچسبه
مواد مورد نیاز:
- شکر : ۱پیمانه
- سفیده تخم مرغ : ۱عدد
- گلاب : یک سوم پیمانه کمی سرخالی
- گلوکز : نصف پیمانه
- وانیل : کمی
- هل : نصف ق چ
- مغزیجات ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم ( مثل پسته ،نخودچی ، بادام زمینی ، بادام ، گردو
طرز تهیه نوقا گز خانگی
قالب ۱۲ در ۲۰ سانت رو کمی چرب کنید و نایلون بیاندازید
بعد با استفاده از ته قالب نون میکادو رو برش بزنید مطابق فیلم یکی برای کف قالب یکی برای روی نوقا
حالا شکروگلاب رو روی حرارت خیلی کم مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه دیواره ها رو با قلموی مرطوب بکشید تا شکر روش نمونه
بعدش گلوکز رو اضافه و حرارت رو کمی بیشتر کنید تا مواد بجوشه حدود ۱۰ دقیقه بذارید بجوشه
دراین فاصله سفیده هل ووانیل رو با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره
بعدش درحال همزدن با دور کند شهد داغ رو کم کم روش بریزید
وقتی همه شهد رو ریختین سرعت همزن رو تند کنید و اونقدر بزنید تا سفت و غلیظ بشه
بعد اجیل رو اضافه کنیدو روی نان میکادو ریخته و صاف کنید
بعدروش یک لایه دیگه نان میکادو بذارید و خوب پرس کنید
من روش کتاب ویک شیشه سنگین گذاشتم
بعد ۵, ۶ ساعت بذارید یخچال سردو سفت بشه بعد باچاقوی تیز برش بزنید
نکات :
نوقا داخلش هل و گلاب نداره ولی من بجای اب و وانیل داخلش هل و گلاب ریختم که طعمش معرکه شده بود
اگه شهد غلیظ نشده باشه نوقا شل میشه، از حرارت که برداشتید باید بلافاصله به سفیده اضافه کنید
نوقا از گز نرمتره برای همین بین نون میکادو میذارن و بعد از برش داخل سلفون میپیچن تا شکلشو حفظ کنه و به هم دیگه نچسبه
میتونید بجای میکادو موادرو درظرف پراز ارد بریزیدو وقتی خنک شد مثل گز آردی برش بزنید
بذارید یخچال کامل خنک بشه تا منظمتر برش بخوره
قبل از جوشیدن شربت باید شکر کاملا حل بشه پس لازمه حرارت خیلی کم باشه
وقتی شربت جوشید دیگه بهش قاشق نزنید
مقدار سفیده کمه باحرارت شهد مذاب حسابی داغ میشه پس نگران خام بودنش نباشید
دوست جونا نوقا رو بعداز برش با فاصله از هم در ظرف در بسته بذارید ، در یخچال تا دو سه هفته ماندگاری داره