طرز تهیه کیک پرتقال :
مواد مورد نیاز:
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- آب پرتقال ۱/۲ لیوان
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- وانیل ۱/۴ ق چ
- رنده پوست پرتقال
مواد مورد نیاز سس:
- نشاسته ذرت ۱ ق غ
- آب پرتقال ۲/۳ لیوان
- شکر ۳ یا ۴ ق غ
- رنده پوست پرتقال
ظرز تهیه کیک پرتقال:
قالب رو با مخلوط ۱ ق چ روغن نیمه جامد یا کره و ۱ ق چ آرد حسابی چرب کنید
آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید
آب پرتقال رو هم بگیرید
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره
آب پرتقال و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه
مواد رو توی قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۵۰ دقیقه قرار بدید
بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج کنید
برای درست کردن سس
نشاسته ذرت، آب پرتقال، شکر و رنده پوست پرتقال رو داخل به قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه بعد از روی حرارت بردارید و وقتی به دمای محیط رسید روی کیک بریزید