طرز تهیه تراول کیک فرانسوی :
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ 150 گرم
- عسل ۵۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- پودر بادام ۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۲۰ گرم
- بیکینگ پودر ۵ گرم
- آرد شیرینی ۸۰ گرم
- خامه پرچرب ۱۱۰ گرم
- کره حیوانی ۸۰ گرم
طرز تهیه تراول کیک فرانسوی:
خامه و عسل رو روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا عسل کاملا داخل خامه حل بشه و مایه کاملا گرم بشه، اما به هیچ عنوان نباید بجوشه. سپس از روی حرارت برداشته و با درپوش یا سلفون کاملا بپوشونید و بمدت ۱۰_ ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید.
۲
تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شده و شکر کاملا داخل تخم مرغ حل بشه. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و پودر بادام رو با هم مخلوط کرده و به مایه تخم مرغ بیفزایید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید.
۳
پس از تکمیل زمان استراحت ، مخلوط خامه رو به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ابتدا با لیسک و سپس با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط بشه. در مرحله آخر، کره ذوب شده و خنک شده رو هم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه
۴
قالب رو چرب کرده و با کاغذ روغنی پوشش بدید و بعد مایه کیک رو داخل قالب بریزید تا حدی که رویه لوله رو بپوشونه. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.در پخت اول کیک رو بمدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۵
در پخت دوم، بدون درآوردن کیک از فر، درجه فر تا ۱۶۰ درجه کم کنید و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به پخت ادامه بدید. با سیخ چوبی چک کنید، اگر تمیز از کیک خارج شد، کیک پخته، در غیر اینصورت، به پخت ادامه بدید.
مرحله 6 ام
بعد از اینکه کیک پخت ، ابتدا لوله قالب را از آن خارج کنید . سپس بگذارید کیک کمی از حرارت بیفته (طوریکه وقتی به قالب دست میزنید گرمی آنرا احساس کنید ولی گرمی به حدی نیست که دست رو بسوزونه). بعد آنرا از داخل قالب خارج کنید . بگذارید در دمای محیط خنک بشه ، سپس آنرا داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک بشه.
مرحله آخر
بعد از خنک شدن کیک، اونرو از یخچال بیرون بیارید و داخلش رو با هر چیزی که دوست دارید میتونید پر کنید.( مثلا گاناش فرمگرفته ، مخلوط شکلات و پودر نارگیل، کرمفیل، دلی و ….) تزیین روی کیک هم کاملا سلیقه ای