طرز تهیه موساکا:
مواد مورد نیاز:
- ۲۰۰گرم گوشت سرخ شده
- 2عدد فلفل سبز
- 1 عدد گوجه فرنگی(یا رب)
- یک عدد فلفل قرمز
- 1 قاشق چ خ نمک
- 4 عدد سیب زمینی
- 2 عدد بادمجان
- 1عدد پیاز
- ۲ حبه سیر
- فلفل قرمز
- فلفل سیاه
- پنیر پیتزا
- جعفری برای تزئین
طرز تهیه موساکا:
ابتدا ورقه های سیب زمینی سرخ شده رو کف ظرف میچینیم بادمجان ها رو اضافه میکنیم و مخلوط گوشت چرخ کرده و بقیه مواد رو که از قبلا مخلوط کرده و روی شعله قرار دادیم رو میریزیم.
مجددا ورقه های سیب زمینی گذاشته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده رو میریزیم.
در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار میدیم تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه…در صورت لزوم چند دقیقه گریل رو روشن کنید.
با جعفری خرد شده تزیین کنید.