طرز تهیه دسر ژله انبه:
مواد لازم براي 6 ظرف دسر ژله انبه:
- 3 /2 پيمانه شكر
- 400 ميليليتر يا يك انبه درشت (پوره شده)
- 200 گرم آب انبه
- 1 پيمانه خامه فرمگرفته
- 1 قس پودر ژلاتين + 1 قم
- 4 /1 پيمانه آب
1. انبه را پوره كرده و در كاسهاي بريزيد. شكر را با آب انبه در قابلمهاي كوچك يا شير جوش ريخته، روي حرارت بگذاريد و هم بزنيد تا شكر كاملا آب شود. وقتي مايع خوب داغ شد و شكر هم در آب حل شد، قابلمه را از روي حرارت برداريد.
2. در يك ظرف فلزي آب (يكچهارم پيمانه) را با پودر ژلاتين مخلوط كنيد و روي حرارت غيرمستقيم (مثلا بخاركتري) بگذاريد و دائم هم بزنيد تا ژلاتين در آب حل شود و مايهاي يكدست به دست آيد.
3. ژلاتين حلشده را به پوره انبه اضافه كنيد. حالا شكر حلشده در آب انبه را هم به مواد داخل ظرف اضافه كنيد و آن را خوب مخلوط كنيد. وقتي مواد كمي خنك شد نوبت اضافه كردن خامه فرمگرفته است. آن را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد.
4 ظرفهاي مورد نظر را آماده كنيد. از مايه دسر در ظرفها پر كنيد و آنها را به مدت چند ساعت در يخچال بگذاريد. وقتي كه دسر خنك و ژلاتين بسته شد، ظرفها را بيرون آوريد و با خامه تزئين و سرو كنيد.
فوتوفن
براي داشتن 400 ميلي ليتر پوره انبه، ميتوانيد يك انبه درشت را از پوست و هسته جدا كنيد و در دستگاه غذاساز پوره كنيد.
يه جور ديگه
به جاي استفاده از آب انبه، ميتوانيد از آب جوشيدهشده هم استفاده كنيد.