• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت باقلا قاتق + نکات کلیدی

    دستور پخت باقلا قاتق
    طرز تهیه باقلا قاتق

    دستور پخت باقلا قاتق :

    مواد اولیه:

    • 250 گرم باقالی
    • 30 گرم شیوید تازه
    • سیر 2 حبه
    • زردچوبه و نمک به مقدار لازم
    • آب دو پیمانه
    • تخم مرغ یک عدد

    دستور پخت باقلا قاتق

    ابتدا باقالی ها رو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است.
    با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین.باقلا قاتق شما اماده است!

    About The Author