دستور پخت باقلا قاتق :
مواد اولیه:
- 250 گرم باقالی
- 30 گرم شیوید تازه
- سیر 2 حبه
- زردچوبه و نمک به مقدار لازم
- آب دو پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
دستور پخت باقلا قاتق
ابتدا باقالی ها رو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است.
با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین.باقلا قاتق شما اماده است!