نماد سایت دریای شرق

بادمجان پلوی ترکیه ای : دستور پخت غذای ترکی خوشمزه و آسون

بادمجان پلوی ترکیه ای

بادمجانها را بعد از پوست کنید و مکعبی خرد کنید نمک و فلفل وزرد چوبه بزنید و بگزارید نیم ساعت بماند بعد به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.

دستور پخت بادمجان پلوی ترکیه ای :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه بادمجان پلوی ترکیه ای :

پیاز را خلال کنید و سرخ کنید.
بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
بادمجانها را بعد از پوست کنید و مکعبی خرد کنید نمک و فلفل وزرد چوبه بزنید و بگزارید نیم ساعت بماند بعد به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.


گوجه فرنگی بادمجانها اضافه کنید تفت بدین .وادویه ها را اضافه کنید و فلفل دلمه ای و می گذاریم تا اب گوجه کشیده شود و بعد مابقی مواد بجز شوید را مخلوط می کنیم برنج را با شوید ابکش می کنید و یا برنج ابکش شده را با شوید خشک مخلوط کنید بعد لایه لایه برنج و مخلوط اماده شده را اضافه کنید.
این پلو مال کشور ترکیه است.

خروج از نسخه موبایل