نماد سایت دریای شرق

آموزش درست کردن چوروس !! + نکات حرفه ای

آموزش درست کردن چوروس

بهترین چوروس های تازه و خانگی کاملاً از ابتدا درست در راحتی آشپزخانه خودتان ساخته شده است. از بیرون ترد، داخل کره نرم، با آن طعم اعتیاد آور مقاومت ناپذیر که نمی توانید در برابر آن مقاومت کنید.

آموزش درست کردن چوروس

ساختن چوروس ها نسبتاً ساده است و ارزش تمام تلاش را دارد. ممکن است تا حدودی دلهره آور یا بسیار ترسناک باشد، اما با ترفندها و نکات مفید ما، در کمترین زمان متخصص خواهید شد.چیزی که دستور پخت ما را متفاوت می کند طعم و بافت خمیر ما است. در اکثر دستور العمل ها 3 یا 4 تخم مرغ وجود دارد که به نظر ما آنها را بیش از حد پف می کند و چوروس های نرم تری با طعم “تخم مرغی” ایجاد می کند. ما ترجیح می‌دهیم مال خودمان دقیقاً شبیه – اگر نه بهتر – از آنهایی باشد که در کافه‌ها پیدا می‌کنید.

آموزش درست کردن چوروس از ابتدا

قبل از شروع همه چیز را آماده کنید!

خمیر چوروس

کره را در یک قابلمه متوسط گرم کنید. آب، شکر، وانیل، دارچین و نمک را به آن اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید. آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بزرگ هم بزنید تا خوب مخلوط شود و به شکل یک توپ درآید.

حرارت را بردارید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود .

وقتی خمیر خنک شد، یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید، سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شود (به نظر می رسد جمع نمی شود، اما به هم زدن ادامه دهید)! تخم مرغ دوم را اضافه کنید و این کار را تکرار کنید تا خمیر به دست آید. باید کاملاً سفت باشد، اما به اندازه کافی نرم باشد که بتوان آن را برداشت. اگر خیلی سفت است، به سادگی چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

خمیر را داخل یک کیسه شیرینی دولایه محکم با یک سر بزرگ ستاره ای بریزید. برای سهولت کار، کیسه را در یک فنجان بلند قرار دهید و لبه های آن را در اطراف بالای لیوان تا کنید. خمیر را داخل کیسه بریزید تا نیمه پر شود .

پخت چوروس

بهترین راه برای به دست آوردن یک برش مستقیم/لبه های عالی این است که انتهای تیغه قیچی خود را کمی روغن کاری کنید. می توانید این کار را با فرو بردن احتیاط انتهای تیغه در روغن داغ انجام دهید یا با دستمال کاغذی آغشته به روغن چرب کنید. ما متوجه شدیم که تلاش برای برش خمیر با تیغه های خشک منجر به چسبیدن خمیر بعد از دوم یا سوم به تیغه ها می شود و کشش خمیر باعث تغییر شکل چوروس می شود.

نوارهای 15 سانتی از خمیر را با احتیاط وارد روغن داغ کنید و انتهای آن را با قیچی روغنی برش دهید. برای جلوگیری از شلوغی بیش از حد قابلمه، هر بار فقط 4 تا 5 چوروس سرخ کنید.

هر طرف را حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود، سپس به مدت چند ثانیه قبل از اینکه در شکر دارچینی بغلتانید، آن را در یک بشقاب کاغذی با حوله کاغذی قرار دهید. شما نباید آنها را برای مدت طولانی تری روی دستمال کاغذی نگه داری کنید وگرنه شکر دارچینی نمی چسبد.

اگر به طور تصادفی آنها را خیلی طولانی خشک کرده اید، فقط آنها را با روغن پخت و پز اسپری کنید و فوراً شکر بپاشید!

با شکلات ذوب شده یا سس کارامل، میوه یا بستنی گرم کنید.

مواد مورد نیاز

رویه

چوروس

پخت چوروس

آموزش درست کردن چوروس

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل