نماد سایت دریای شرق

کاسرول لوبیا سبز : طرز تهیه با روش آسان

کاسرول لوبیا سبز

این کاسرول در تعطیلات بسیار محبوب خواهد بود! کاملاً خوشمزه است با رویه ای ترد ، و پخت آن آسان است، به علاوه بچه ها آن را دوست دارند!

چگونه بهترین کاسرول لوبیا سبز را درست می کنید؟

دستور پخت لوبیا سبز ما تمام طعم خود را از پایه سوپ خامه قارچ می گیرد. می توانید سوپ را یک یا دو روز قبل برای زمان پخت سریعتر درست کنید.

شما در اینجا دو گزینه دارید:

سایر مواد تشکیل دهنده

لوبیا سبز: برای این دستور می توان از لوبیا سبز تازه یا منجمد استفاده کرد. می‌توانید آن‌ها را کامل استفاده کنید یا برای راحت‌تر خوردن (مخصوصاً برای بچه‌ها) آن‌ها را از وسط نصف کنید.

حلقه‌های پیاز سرخ‌شده فرانسوی- سوخاری شده : برای طعم باورنکردنی‌شان

نیمی از پیازها بعد از پختن سوپ همراه با لوبیاهای بلانچ شده داخل سوپ ریخته می شوند. نیمه دیگر رویه تردی را ایجاد می کند که همه دوست دارند.

سپس آنقدر بپزید تا ببینید سوپ حباب می کند و لوبیاها نرم و پخته شده اند!

مواد اختیاری برای اضافه کردن

پنیر: 1/2 فنجان چدار، موزارلا یا پنیر پروولون رنده شده را به سوپ اضافه کنید و 1/2 فنجان پنیر اضافی را روی آن بریزید.
فلفل قرمز: 1/4 فنجان فلفل قرمز یا سبز برای افزودن تندی! با توجه به ترجیح تندی خود، موارد بیشتری را اضافه کنید!
بیکن یا پانستا: 2 برش بیکن از قبل پخته شده و خرد شده را می توان با لوبیاها اضافه کرد.
ادویه : رزماری تازه یا خشک، آویشن یا جعفری را می توان به سوپ اضافه کرد.

مواد مورد نیاز :

برای لوبیا ها:

برای سوپ:

دستور تهیه کاسرول لوبیا سبز

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل