نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان ذرت + نکات کلیدی

طرز تهیه نان ذرت

این نان ذرت باترمیلک ( طرز تهیه باترمیلک در آخر آموزش ) آسان، نان ذرت مورد علاقه من است که از مجموعه دستورهای پخته شده مادرم به من منتقل شده است، و فقط کمی بهینه سازی شده است تا حتی باورنکردنی تر شود! به علاوه آنقدر همه کاره است که می توان آن را در یک تابه یا ظرف پخت درست کرد و همه آن را در یک کاسه آماده کرد!

نان ذرت

مدتهاست که این بحث وجود دارد که آیا در نان ذرت باید شکر به نان ذرت اضافه شود یا خیر. پس از آزمایش هر دو نوع، با استفاده از بسیاری از دستور العمل های مختلف در وب و در کتاب های دستور العمل در طول سال ها، باید بگویم که من بیشتر به نان ذرت شیرین علاقه دارم.

چیزی در مورد یک پوسته کره ای ترد ، با داخل نرم که بسیار اعتیاد آور است، با مقدار عالی عسل وجود دارد.

مخصوصاً وقتی گرم می شود و با کره ذوب شده تراوش می کند.

هر کدام را که می خواهید، باید حداقل یک بار در زندگی خود آن را امتحان کنید.

برای تهیه یک نان ذرت عالی به هیچ مهارت پخت نیاز ندارید. فقط یک کاسه، یک لیسک یا قاشق چوبی، و یک تابه چدنی داغ خوب. ما در گذشته از ظروف پخت نیز استفاده کرده‌ایم، اما باید بگویم که در صورت داشتن یک ماهیتابه، مناسب است. اگر نه، تابه ها یا ظروف پخت به همان اندازه خوب هستند.

چگونه می توان بهترین نان ذرت را آسان کرد

نکات طرز تهیه نان ذرت

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه نان ذرت

نکات

اگر باترمیلک ندارید می توانید خودتان درست کنید! 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید (یا آب لیموی تازه فشرده) را به 1 فنجان شیر با دمای اتاق اضافه کنید (خامه کامل، 2٪ یا بدون چربی می تواند استفاده شود). با هم مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. انجام شده! باترمیلک خود را به عنوان مرحله اول این دستور تهیه کنید تا مطمئن شوید قبل از افزودن به مخلوط خود به اندازه کافی ترش شده است.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل