نماد سایت دریای شرق

چای سبز کوکیچا – طرز تهیه و نکات کلیدی و سلامتی

طرز تهیه چای سبز کوکیچا :

چای سبز در دهه گذشته به دلیل فواید زیادی که برای سلامتی دارد، محبوبیت فوق العاده ای به دست آورده است. منشا آن در ژاپن است و به نام بوچا نیز شناخته می شود. این ترکیب منحصربه‌فرد ژاپنی از چای سبز خاص است زیرا بر خلاف چای‌های دیگر، از برگ‌ها ساخته نمی‌شود، بلکه از شاخه‌ها و ساقه‌ها ساخته می‌شود. به همین دلیل است که در سراسر جهان به عنوان چای شاخه ای یا چای ساقه نیز شناخته می شود. این قسمت ها متعلق به گیاه Camellia sinensis است.

این چای در ژاپن بسیار محبوب است و طعم کمی شیرین با رایحه سبز تازه دارد. دلیل شیرین بودن آن به دلیل وجود L-theanine است که به طور طبیعی در ریشه آن تولید شده و به ساقه منتقل می شود.

در اینجا ما ساده ترین دستور چای سبز کوکیچا را داریم که می توانید در خانه درست کنید. دستور غذا یکی را سرو می کند و می توانید مواد را بر این اساس دو برابر کنید.

چای سبز کوکیچا را در لیوان بریزید و میل کنید! همچنین، آن را در فلاسک خود ذخیره کنید، تا زمانی که دوست داشتید، بتوانید یک فنجان بخورید.

فواید سلامتی

همچنین به پاکسازی بدن از سموم، کمک به هضم و تامین انرژی کمک می کند.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه چای سبز کوکیچا

چیزهای بی اهمیت

یکی از ویژگی های برجسته این چای این است که به طور طبیعی کافئین بسیار کمی دارد

طرز تهیه چای سبز کوکیچا

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل