نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه تارت انار بدون پخت ( یخچالی ) مناسب برای شب یلدا !!

طرز تهیه تارت انار:

طرز تهیه تارت انار بدون پخت ( یخچالی ) برای شب یلدا:

مواد لازم لایه بیسکوییت:

مواد لازم لایه پنیری:

مواد لازم رویه انار :

طرز تهیه تارت انار:

بیسکوییت را داخل غذاساز کاملا پودر کنید و سپس با دارچین و کره مخلوط کنید.

این مخلوط را کف قالب تارت به طور یکنواخت پخش کنید و با ته لیوان آن را به سمت دیواره‌ها هدایت کنید و خوب فشار دهید تا کاملا فشرده شود.
(در صورتی که قالب تارت ندارید میتوانید از قالب کمربندی یا ظرف دیواره کوتاه استفاده کنید و بهتر است کف و دیواره‌های ظرف را طوری با کاغذ مومی بپوشانید که بیرون آوردن آن از قالب راحت‌تر انجام بگیرد.)

برای تهیه مواد پنیری، ابتدا ژلاتین را با شیر یا آب مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا ژلاتین باز شود سپس ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا ژلاتین ذوب و مخلوط یکدست شود.

در ظرفی دیگر پنیر را با شکر ، وانیل و ماست با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. ژلاتین ذوب شده را اضافه و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

مایه پنیری را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه ژله انار روی تارت

برای تهیه ژله انار روی تارت می‌توانید از ژله آماده انار استفاده کنید. یا اینکه ۱/۲ قاشق سوپخوری ژلاتین را با ۲ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا باز شود.
در قابلمه کوچکی ۱/۲ ۱ پیمانه آب انار تازه را گرم کنید و ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه به آرامی بجدشد. آنگاه ژلاتین باز شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود.

قبل از ریختن لایه ژله انار اجازه دهید ژله خنک شود و حالت نیم‌بند روان پیدا کند. سپس آن را روی لایه پنیری داخل تارت بریزید و صاف کنید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل