نماد سایت دریای شرق

ماربل کیک بدون تخم مرغ – طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای

ماربل کیک بدون تخم مرغ :

طرز تهیه ماربل کیک بدون تخم مرغ:

ماربل کیک یا کیک مرمری، یه کیک عصرونه نرم و جذابه کنار چای و قهوه!

توی این دستور دوتا قسمت وانیلی و کاکائویی جداگانه تهیه و داخل قالب ریخته میشن. اگه میخواین فقط کاکائویی یا فقط وانیلی درست کنین مقدار مواد همون قسمت رو دو برابر کنین!

راستی این کیک نیازی به همزن برقی نداره و با یه چنگال هم میشه همش زد!

برای قسمت وانیلی :

برای قسمت کاکائویی:

برای قسمت وانیلی، ماست، شکر، روغن ، وانیل و آب را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

برای قسمت شکلاتی، ماست، شکر، روغن ، وانیل و آب را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

آرد ، بیکینگ پودر، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

کف و دیواره‌های قالب ۱۵×۲۰ لوف، یا قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را با کاغذ مومی بپوشانید.

از مخلوط مایه وانیلی حدود دو تا سه قاشق سوپخوری کف قالب بریزید و دقیقا وسط آن همین مقدار مایه شکلاتی؛ به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام مایه به صورت حلقه‌هایی یکی در میان از وانیل و شکلات قالب را پر کنند.

قالب را چند بار به سطح کار بکوبید تا حباب اضافی خارج شود و مایه کیک به طور یکنواخت داخل قالب پخش شود.

قالب کیک را حدود ۵۰ دقیقه در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و آن را تا زمانی که وقتی با سیخ چوبی تست میکنید چیزی به آن نچسبد، بپزید.

خروج از نسخه موبایل