• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    برش سبزیجات اوکراینی – طرز تهیه غذای اوکراینی با روش آسان و سریع و طعم عالی

    برش سبزیجات اوکراینی:

    برش سبزیجات اوکراینی

    طرز تهیه برش سبزیجات اوکراینی :

    بُرش یه وعده غذای خوب و گرم اوکراینی-روسی، این دفعه با سبزیجات سبز!
    این سوپ معمولا با خامه ترش سرو میشه، اما می‌تونین از خامه صبحانه یا ماست خامه‌ای یا مخلوطی از ماست و خامه برای سرو استفاده کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • استاک (عصاره) مرغ یا سبزیجات ۲ لیتر
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • سیب زمینی مکعبی کوچک خرد شده ۳ تا ۴ عدد
    • کدو سبز مکعبی خرد شده ۱ عدد
    • هویج رنده شده ۲ عدد
    • اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
    • آب لیمو ترش ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • تخم مرغ آبپز خرد شده ۴ عدد
    • جعفری یا شوید خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • خامه یا ماست خامه‌ای برای سرو
    • کره یا روغن به مقدار لازم

    در قابلمه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود، سیب زمینی، هویج، کدوسبز را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و کمی تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند سپس استاک مرغ را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سبزیجات بپزند. اسفناج و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزند.

    تخم مرغ و جعفری یا شوید خرد شده را اضافه کنید.

    به دلخواه ۲تا ۳ قاشق سوپخوری ماست یا خامه را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. سپس دو ملاقه از مایعات سوپ را به تدریج به آن اضافه کنید و وقتی مواد با هم هم‌دما شد به قابلمه برگردانید.
    کمی هم بزنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد سپس سرو کنید.

    About The Author