نماد سایت دریای شرق

بورک اسفناج و پنیر : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون با اسفناج

بورک اسفناج و پنیر

پنیر سفید را بوسیله چنگال خرد کنید به آن پنیر لبنه، و اسفناج، پیازچه خرد شده را افزوده کمی نمک و فلفل اضافه کرده خوب مخلوط کنید.

دستور پخت بورک اسفناج و پنیر:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر :

پنیر سفید را بوسیله چنگال خرد کنید به آن پنیر لبنه، و اسفناج، پیازچه خرد شده را افزوده کمی نمک و فلفل اضافه کرده خوب مخلوط کنید.


به تخم مرغ نصف آرد سوخاری را افزوده با مواد پنیری مخلوط کنید. ظرفی با اندازه بیست در سی را چرب کنید. پنج ورق یوفکای اول را بعد از چرب کردن هر ورق در ظرف پهن کرده روی هم بچینید. روی طبقه پنجم آرد سوخاری باقی مانده را بپاشید تمام پنیر و اسفناج را روی خمیر و پودر سوخاری بریزید. خوب پهن کنید تا مواد بر روی لواش یکدست شود. پنج ورق یوفکای باقی مانده را نیز چرب کرده روی هم بچینید. روی آخرین یوفکا باقی مانده روغن مایع را ریخته بوسیله چاقوی تیزی به شکل مربع ببرید.


ظرف را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت چهل دقیقه قرار دهید تا سطح بورک اسفناج تان طلایی شود. بورک را گرم سرو کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل