نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مربای زرشک : خونگی و خوشمزه

طرز تهیه مربای زرشک

زرشك و شكر رو لا به لاي همديگه توي قابلمه مسي ريخته و براي چهار پنج ساعت ميزازيم يخچال تا آب بندازه بعد مابقي اب رو ريخته ميزازيم رروي حرارت تا

آموزش و طرز تهیه مربای زرشک با روش آسان:

مواد لازم:

طرز تهیه مربای زرشک :

زرشك و شكر رو لا به لاي همديگه توي قابلمه مسي ريخته و براي چهار پنج ساعت ميزازيم يخچال تا آب بندازه بعد مابقي اب رو ريخته ميزازيم رروي حرارت تا شربت قوام بياد و نهايتأ هل و اب يه ليموترش تازه رو اضافه مي كنيم و خاموش مي كنيم.


نكته مهم اين مربا اينه كه زرشك نبايد مدت زمان زيادي بجوشه وگرنه رنگش تيره ميشه.
ميتونيد بعد از پنج دقيقه زرشك رو دربياريد از مربا و بزاريد شربتش قوام بياد بعد زرشك رو به قابلمه ها برگردونيد.

خروج از نسخه موبایل