نماد سایت دریای شرق

ترش کباب گیلانی : طرز تهیه غذای شمالی خوشمزه و آسان + نکات کلیدی

ترش کباب گیلانی

اول گوشت و پیاز و سبزی های خرد شده و زعفرون و نمک و فلفل رو ۱۰ دقیقه باهم سرخ میکنیم . مثل بقیه شامی ها اندازه میکنیم و سرخشون میکنیم

دستور پخت ترش کباب گیلانی:

مواد لازم:

طرز تهیه ترش کباب گیلانی:

اول گوشت و پیاز و سبزی های خرد شده و زعفرون و نمک و فلفل رو ۱۰ دقیقه باهم سرخ میکنیم . مثل بقیه شامی ها اندازه میکنیم و سرخشون میکنیم


توی تابه ی دیگه ای ی پیاز رو خرد میکنیم. وقتی سبک شد بهش گوجه پوره شده رو اضافه و وقتی اب گوجه کاملا کشیده شد رب را اضافه و ۵ دقیقه باهم سرخشون میکنیم . ادویه هارو اضافه و اب میریزیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد. سپس کباب ها رو اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه اجازه میدیم که مغز پخت بشه. حالا اب انار و رب انار رو اضافه می کنیم و ده دقیقه اجازه میدیم با هم بپزند.

با کته و ته دیگ زعفرونی بی نظیره، نوش جونتون

خروج از نسخه موبایل