نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه تاکو مکزیکی – آموزش درست کردن غذای مکزیکی

طرز تهیه تاکو مکزیکی

تاکو سه بخش داره یه نون ترتیلا (که ما از همون لواش استفاده میکنیم، یا خودمون یه نون نازک درست میکنیم)

آموزش درست کردن و طرز تهیه تاکو مکزیکی :

بریم سراغ یه رسپی تند و تیز ولی سبک
تاکو سه بخش داره
یه نون ترتیلا (که ما از همون لواش استفاده میکنیم، یا خودمون یه نون نازک درست میکنیم)
یه مواد میانی که قابل تغییره و بیسش ‌گوشته
و یه سالاد

طرز تهیه تاکو مکزیکی :

سالادش شامل پیاز و گوجه و فلفل تند و گاهی کاهو بنا به سلیقه میشه، به این ترکیب آبلیمو اضافه میکنیم میزاریم کنار

برای مواد میانی
اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیر (اختیاریه من خودم دوس ندارم) تفت میدیم
ادویه میزنیم که بوی گوشتو بگیره، حتما پاپریکا بزنید محشره
بعد بهش فلفل دلمه اضافه میکنیم
میزاریم خوب سرخ بشه و در آخر چند لایه پنیر گودا میریزیم و هم میزنیم

حالا مواد و میریزیم تو نون های گرد برش داده شده و برشته و روش سالاد میریزیم
تاکوی خفن ما آمادس
نوش‌جان

خروج از نسخه موبایل