نماد سایت دریای شرق

پای پنیری شکم پر : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

پای پنیری شکم پر

در ابتدا پنیر موزارلا، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید. کمی نمک، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن

دستور پخت غذای پای پنیری شکم پر :

مواد لازم:

مواد لازم برای لایه وسط :

اموزش اشپزی طرز تهیه پای پنیری شکم پر در خانه:

در ابتدا پنیر موزارلا، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید. کمی نمک، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون، جعفری، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید سپس ماهیتابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. نوش جان


دقت کنید بعد از پخت سیب زمینی بذارید کامل خنک بشه و بعد پوره کنید
تابه یا قالب حتما نچسب باشه و کف و دیواره هاشو با کره ی سرد، کااااملا چرب کنید
میتونید پنیر خامه ای رو کمتر بریزید
طعمش خیلی عاالیه

خروج از نسخه موبایل