نماد سایت دریای شرق

شیرینی کره ای : طرز تهیه شیرینی خانگی با روش آسان

شیرینی کره ای

ابتدا اجازه دهید کره در دمای اتاق بصورت مایع درآید.  سپس آن را با پودر قند خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد ما کمی ‌پف‌دار شود.

دستور پخت و رسپی شیرینی کره ای با روش آسان:

مواد لازم
آرد : به اندازه لازم
شکر یا پودر قند : یک لیوان
کره : 150 گرم
زرده تخم مرغ : 3 عدد

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی کره ای خوشمزه و راحت مثل بیرون:


ابتدا اجازه دهید کره در دمای اتاق بصورت مایع درآید.
 سپس آن را با پودر قند خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد ما کمی ‌پف‌ دار شود.
 زرده‎های تخم‌ مرغ را به مواد بالا نیز اضافه می‌کنیم و سپس آن‎ها را خوب مخلوط می‌کنیم.
در این مرحله آرد را به مواد بالا اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. حواستان باشد که آرد زیاد نشود چرا که باعث شکنندگی خمیر می‌شود. 


بعد به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم برای این کار آن را درون یک نایلون فریزری در بسته درون یخچال می‌گذاریم. 
بعد از گذشت 30 دقیقه خمیر را بیرون می آوریم و آن را به قطر میلی متر پهن می‌کنیم و روی آن قالب می‌زنیم. و یا از خمیر گلوله های ریز ریز در میاوریم تا به شکل گل کنار هم در آوریم.
سپس شیرینی‎های آماده شده را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه و با دمای 150 درجه سانتی گراد می‌گذاریم. تا روی آن‎ها طلایی شود. 
نوش جان
بافت این شیرینی ترد و نرم است.

خروج از نسخه موبایل