نماد سایت دریای شرق

دستور پخت شیرینی نخودچی : طرز تهیه شیرینی خوشمزه

دستور پخت شیرینی نخودچی

ابتدا روغن صاف قنادی رو از یخچال بیرون بذارید تا نرم بشه، بعد با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. پودر قند رو داخلش ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل بشه، سپس پودر هل رو به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

اموزش درست کردن و دستور پخت شیرینی نخودچی خونگی:

مواد لازم:

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نخودچی آسان و خوشمزه در خانه :


ابتدا روغن صاف قنادی رو از یخچال بیرون بذارید تا نرم بشه، بعد با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. پودر قند رو داخلش ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل بشه، سپس پودر هل رو به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
آرد نخودچی رو دو تا سه بار الک کنید تا کاملا صاف و يکدست بشه، سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه. خمیر رو کمی ورز بدید. (دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده بشه، چون این‌ کار باعث به روغن افتادن خمیر میشه.)


در ادامه زعفران دم کرده رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدست و یک‌ رنگ بشه. برای نرمتر شدن شیرینی تو این مرحله میتونید خمیر رو به وسیله چرخ‌ گوشت چرخ کنید.
خمیر رو داخل سلفون قرار داده.


فر رو روی دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید. خمیر رو به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر روی سینی باز کنید، حالا قالب دلخواهتون رو داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید.
شیرینی‌ ها رو با پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر قرار بدید تا کمی طلایی بشن. حالا از فر خارج کرده و بذارید خنک بشن و بعد توی ظرف دلخواه بچینید.

خروج از نسخه موبایل