اموزش درست کردن و طرز تهیه خمیر پیتزا مثل بیرون :
طرز تهیه خمری پیتزا خونگی:
مواد مورد نیاز :
- آرد پانصد گرم (من معمولا از آرد قنادی استفاده میکنم)
- آب یک و یک سوم پیمانه
- روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
- یک قاشق چایخوری شکر
- یک قاشق چایخوری نمک
- خمیر مایه شش گرم
این مقدار مواد رو برای یک عدد پیتزای خانواده نصف کردم اگر نصف نکنید میتونید برای سه تا پیتزا ازش استفاده کنید.
نکات رو میگم: حتما خمیر مایه تازه استفاده کنید،
شکر + یک سوم پیمانه آب + خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید (من به جای شکر از عسل استفاده کردم)
وقتی دیدین سالم هست و فعال شد به آرد اضافه کنید به همراه بقیه آب و روغن زیتون خمیر رو خوب ورز بدید تا خوب منسجم بشه داخل ظرف تمیزی کمی روغن بزنید خمیر را برای استراحت قرار بدید سلفون بکشید و روی سلفون دستمال حوله ای خیسی بگذارید در محیط آشپزخانه به مدت ۴۰ دقیقه تا خمیر حجمش دو برابر بشه بعد از استراحت خمیر رو کمی ورز بدید و اگر دوست داشتین با وزنه به سه قسمت تقسیمکنید ،
مواد داخلی پیتزا:
برای مواد پیتزا به جای ژامبون میتونید مرغ پخته و یا گوشت چرخ شده سرخ شده و طعم دار شده هم بریزید ،
از قارچ، فلفل دلمهای که خام هستند و ذرت بخار پز یا کنسرو ذرت استفاده کنید
اگر قالب مخصوص پیتزا نداشتین خمیر و با دست کف سینی که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین یا آرد بریزید پهن کنید به لبه ها کمی فرم بدید
از پنیر پیتزای تازه استفاده کنید و اینکه بعد از ریختن پنیر روی مواد کمی از مواد برای بهتر شدن ظاهر نهایی روی پنیر بریزید
سوالی که خیلی زیاد میپرسید چرا پیتزای خانگی آب میندازه ؟
اگر درجه حرارت فر کم باشه حتما فلفل دلمه ای و قارچ آب میندازه پس پیتزا را با حرارت ۲۰۰ و فر از قبل گرمشده حاضر کنید
سوالی داشتین برام کامنت بگذارید ممنونم از همراهیتون …..