نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه خمیر پیتزا : آموزش درست کردن خمیر پیتزا در خانه مثل بیرون

طرز تهیه خمیر پیتزا

این مقدار مواد رو برای یک عدد پیتزای خانواده نصف کردم اگر نصف نکنید میتونید برای سه تا پیتزا ازش استفاده کنید.

اموزش درست کردن و طرز تهیه خمیر پیتزا مثل بیرون :

طرز تهیه خمری پیتزا خونگی:

مواد مورد نیاز :

این مقدار مواد رو برای یک عدد پیتزای خانواده نصف کردم اگر نصف نکنید میتونید برای سه تا پیتزا ازش استفاده کنید.
نکات رو میگم: حتما خمیر مایه تازه استفاده کنید،
شکر + یک سوم پیمانه آب + خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید (من به جای شکر از عسل استفاده کردم)
وقتی دیدین سالم هست و فعال شد به آرد اضافه کنید به همراه بقیه آب و روغن زیتون خمیر رو خوب ورز بدید تا خوب منسجم بشه داخل ظرف تمیزی کمی روغن بزنید خمیر را برای استراحت قرار بدید سلفون بکشید و روی سلفون دستمال حوله‌ ای خیسی بگذارید در محیط آشپزخانه به مدت ۴۰ دقیقه تا خمیر حجمش دو برابر بشه بعد از استراحت خمیر رو کمی ورز بدید و اگر دوست داشتین با وزنه به سه قسمت تقسیم‌کنید ،

مواد داخلی پیتزا:


برای مواد پیتزا به جای ژامبون میتونید مرغ پخته و یا گوشت چرخ شده سرخ شده و طعم دار شده هم بریزید ،
از قارچ، فلفل دلمه‌ای که خام هستند و ذرت بخار پز یا کنسرو ذرت استفاده کنید
اگر قالب مخصوص پیتزا نداشتین خمیر و با دست کف سینی که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین یا آرد بریزید پهن کنید به لبه ها کمی فرم بدید


از پنیر پیتزای تازه استفاده کنید و اینکه بعد از ریختن پنیر روی مواد کمی از مواد برای بهتر شدن ظاهر نهایی روی پنیر بریزید
سوالی که خیلی زیاد میپرسید چرا پیتزای خانگی آب میندازه ؟
اگر درجه حرارت فر کم باشه حتما فلفل دلمه ای و قارچ آب میندازه پس پیتزا را با حرارت ۲۰۰ و فر از قبل گرم‌شده حاضر کنید
سوالی داشتین برام کامنت بگذارید ممنونم از همراهیتون …..

خروج از نسخه موبایل