نماد سایت دریای شرق

کیک بسبوسه با آرد سمولینا : آموزش درست کردن کیک خوشمزه خونگی

کیک بسبوسه با آرد سمولینا

تمام مواد بغیر ازگلاب را با هم ترکیب کرده روی حرارت خیلی ملایم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا شکر در آب کامل حل شود و به یک غلظت کم برسد ودرآخر گلاب را اضافه کرده و میزاریم شربت سرد بشه

اموزش و طرز تهیه کیک بسبوسه با آرد سمولینا خوشمزه در خانه :

مواد لازم:

مواد لازم برای شربت :

دستور پخت کیک بسبوسه با آرد سمولینا :

تخم مرغ ها را با دور متوسط کمی میزنیم بعد وانیل و شکر را اضافه می کنیم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تا حجم مواد دو برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم چند ثانیه میزنیم سپس ماست را اضافه می کنیم باز کمی میزنیم و بعد آرد سمولینا و پودر نارگیل و بادام را اضافه می کنیم با هم زن در حد مخلوط شدن هم میزنیم


بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک کردیم اضافه می کنیم و با لیسک آرام مخلوط می کنیم کف قالب مورد نظر را با کره چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را درونش می ریزیم و در فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۵ سانتی گراد گرم کردیم قرار میدهیم. پخت کیک برای من ۴۰ دقیقه طول کشید. بعد بلافاصله از قالب جدا می کنیم و شربت را روی سطحش میدهیم و با مغزیجات تزیین می کنیم این کیک فوق العادس حتما درست کنید و با یک فتجان چای لذت ببرین

خروج از نسخه موبایل