نماد سایت دریای شرق

کشک بادمجان : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی اصیل

کشک بادمجان

ابتدا بادمجون‌ ها رو به صورت حلقه‌ای برش زده و سرخ می‌کنیم. بعد از خنک شدن با مغز گردو، پیاز و سیر تفت میدیم. حالا با گوشتکوب له می‌کنیم.

اموزش اشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی خونگی :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه کشک بادمجان :

ابتدا بادمجون‌ ها رو به صورت حلقه‌ای برش زده و سرخ می‌کنیم. بعد از خنک شدن با مغز گردو، پیاز و سیر تفت میدیم. حالا با گوشتکوب له می‌کنیم. نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم تا جا بیوفته. در آخر با نعنا داغ و کشک سرو میکنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل