نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه خورش فسنجون : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه خورش فسنجون

اموزش اشپزی و طرز تهیه خورش فسنجون مجلسی در خانه :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجون غذای سنتی ایران:

برای یه فسنجون_مجلسی خوشمزه حتما گردو رو خوب آسیاب کنید تا حدی که کاملا به روغن بیافته، پیاز رو هم رنده کنید بعد پیاز و گردو رو روی حرارت گذاشته همراه با مرغ ها یه تفت دو دقیقه ای بدون اضافه کردن روغن بدید ، نمک، فلفل زردچوبه رو هم اضافه کنید همراه با رب و آب سرد داخلش بریزید ، بذارید جوش بیاد بعد زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدید حدود سه ساعت حسابی جا بیفته..⁣

_برای فسنجان برعکس بقیه خورش ها که تاکید دارم آب جوش بریزید بهتره آب سرد اضافه کنید..⁣
_ آب به اندازه ای بریزید که فقط روی مرغ ها رو بگیره چون آب زیاد اضافه کردن باعث میشه فسنجون شما اون طوری که باید جا نیفته..⁣

_وقتی خورشت شما جا افتاد اگه دیدید روغن ننداخته دو تیکه یخ بهش اضافه کنید تا کل روغن بیاد روی خورش…

خروج از نسخه موبایل