نماد سایت دریای شرق

کته سماق با کباب گشنیز و سس گوجه فرنگی : طرز تهیه غذا در خانه

کته سماق با کباب گشنیز

کته رو هر جور که خودتون میزارید همونجور بزارید . فقط سماق رو با نمک و روغن اضافه کنید. بعد از اینکه آبش کشیده شد بزارید دم بکشه

اموزش دستور پخت کته سماق با کباب گشنیز و سس گوجه در خانه :

مواد مورد نیاز :

برای سس:

طرز تهیه کته سماق با کباب گشنیز :

کته رو هر جور که خودتون میزارید همونجور بزارید . فقط سماق رو با نمک و روغن اضافه کنید. بعد از اینکه آبش کشیده شد بزارید دم بکشه

برای کباب همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم تا یکدست بشه بعد دستمون رو خیس میکنیم یه گلوله از گوشت رو برمیداریم (من حدود ۵۵ گرم برداشتم ) توی دست بصورت دوک در میاریم
همه گوشت رو که دوکی شکل کردیم دورن ماهیتابه کمی روغن میریزیم و کباب ها رو سرخ میکنیم

گوجه ها رو ریز خرد میکنیم دورن ماهیتابه کمی روغن میریزیم گوجه ها رو سرخ میکنیم بعد نمک و فلفل و گشنیز رو اضافه می کنیم هم می زنیم و میگذاریم تا گوجه ها بپزند حدود ۱۵ دقیقه با حرارت کم

بعد از آماده شدن سس و سرخ شدن کباب ها سس را دورن ماهیتابه کباب می ریزیم و کباب ها را روی سس میچینیم و روی کباب ها باز کمی گشنیز میریزیم و خیلی کم آب میریزیم در حد نصف پیمانه در ماهیتابه را میزاریم و اجازه میدیم تا کباب ها و سس طعمشونو به همدیگه بدن ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشه کافیه
نوش جان

خروج از نسخه موبایل