نماد سایت دریای شرق

عدس پلو با گوشت : طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی خونگی

عدس پلو با گوشت

پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و تو نصف روغن مایع تفت میدیم، بعد از طلایی شدن‌ پیاز ادویه ها و گوشت چرخ شده رو به تابه اضافه میکنیم، وقتی گوشت هم پخته ش

اموزش اشپزی و دستور پخت عدس پلو با گوشت غذای ایرانی سنتی خونگی:

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه عدس پلو با گوشت :

پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و تو نصف روغن مایع تفت میدیم، بعد از طلایی شدن‌ پیاز ادویه ها و گوشت چرخ شده رو به تابه اضافه میکنیم، وقتی گوشت هم پخته شد زیر تابه رو خاموش میکنیم و نصف زعفرون رو به مایه گوشتی اضافه میکنیم.

کشمش پلویی رو با کره تفت میدیم و کنار میذاریم. برنج رو تو آب جوش و روغن مایع میریزیم و بعد از یه قل زدن عدس ها رو اضافه میکنیم، برنج و عدس رو مخلوط و بعد آبکش میکنیم.
حالا کف قابلمه رو کمی چرب میکنیم و سیب زمینی های ورقه شده رو میچینیم. بعدش یه لایه برنج، یه لایه مواد گوشتی و زعفران رو به ترتیب میریزیم.
به مدت یه ساعت میذاریم به همراه شعله پخش کن که دم بکشه. موقع سرو با کشمش و پیازداغ تزئین میکنیم.

خروج از نسخه موبایل