• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    عدس پلو با گوشت : طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی خونگی

    عدس پلو با گوشت

    اموزش اشپزی و دستور پخت عدس پلو با گوشت غذای ایرانی سنتی خونگی:

    مواد مورد نیاز :

    • پیاز 4 عدد
    • گوشت چرخ کرده 500 گرم
    • کشمش پلویی یک لیوان
    • زعفران دم‌کرده نصف استکان
    • برنج 4 پیمانه
    • عدس 3 پیمانه (خیس شده از 2 ساعت قبل)
    • روغن مایع یک لیوان
    • نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه
    • کره حیوانی 50 گرم

    طرز تهیه عدس پلو با گوشت :

    پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و تو نصف روغن مایع تفت میدیم، بعد از طلایی شدن‌ پیاز ادویه ها و گوشت چرخ شده رو به تابه اضافه میکنیم، وقتی گوشت هم پخته شد زیر تابه رو خاموش میکنیم و نصف زعفرون رو به مایه گوشتی اضافه میکنیم.

    کشمش پلویی رو با کره تفت میدیم و کنار میذاریم. برنج رو تو آب جوش و روغن مایع میریزیم و بعد از یه قل زدن عدس ها رو اضافه میکنیم، برنج و عدس رو مخلوط و بعد آبکش میکنیم.
    حالا کف قابلمه رو کمی چرب میکنیم و سیب زمینی های ورقه شده رو میچینیم. بعدش یه لایه برنج، یه لایه مواد گوشتی و زعفران رو به ترتیب میریزیم.
    به مدت یه ساعت میذاریم به همراه شعله پخش کن که دم بکشه. موقع سرو با کشمش و پیازداغ تزئین میکنیم.

    عدس پلو با گوشت

    About The Author