نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کلوچه زردآلو : دستور پخت کیک و شیرینی خوشمزه خونگی

طرز تهیه کلوچه زردآلو

برای تهیه کلوچه زردآلو ابتدا دست های خود را شسته و خیس می کنین سپس آرد رو در یک ظرف گود ریخته و آب رو کم کم به آرد اضافه می کنین در این مرحله نمک رو هم

اموزش و طرز تهیه کلوچه زردآلو خوشمزه خونگی:

مواد لازم:

دستور پخت و طرز تهیه کلوچه زردآلو :

برای تهیه کلوچه زردآلو ابتدا دست های خود را بشورید و خیس کنید . سپس آرد رو در یک ظرف گود بریزید و آب رو کم کم به آرد اضافه کنید. در این مرحله نمک رو هم اضافه کنین سپس خمیر رو ورز بدهید و اونو در یک کیسه نایلونی به مدت دو ساعت استراحت بدین.

بعد از دو ساعت خمیرو از نایلون در آورده و با وردنه به لایه نازکی در بیارین. بعد از اون کره رو با برش های بسیار نازک روی نصف این خمیر پهن می کنین . نصف دیگه رو روی کره برمی گردونین و ده دقیقه صبر می کنین . سپس خمیرو دولا کرده و با وردنه باز میکنین طوری که کره از لای خمیر بیرون نیاد . چندین بار عمل دولا کردن خمیر و پهن کردن اون با وردنه رو ادامه بدین تا کره خوب به خورد خمیر بره .

حالا نوبت به زرد آلو ها می رسه. اونا رو بشورید و هسته هاشونو بگیرین . به صورت هلال یا پر پرتقال قاچ کنین . به اونا دارچین و شکر بزنین . با یه لیوان آب تحت حرارت ملایم بپزین . در ادامه خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی متر پهن کنین . با لیوان قالب می زنین . زرد آلو ها رو روی خمیر بزارین. دو لبه خمیرو بهم بچسبونین و مانند قطاب شکل بدین . با برس روی اونو با زعفران و زرده تخم مرغ رنگی کنین . در فر از قبل گرم شده قرار بدین . دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه .

بعد از سرد شدن کلوچه اونا رو با مغز گردوی پودر شده و پودر قند تزیین کنین .

خروج از نسخه موبایل