نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آش رشته : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

طرز تهیه آش رشته

در ابتدای حبوبات رو برای کاهش نفخ ناشی ازاون  یک روز قبل خیس کنین . ۲ تا ۳ بار آب اونها رو عوض کنین و دور بریزین . در ادامه کارهای آماده سازی قبل از شروع پخت آش رشته  پیازها رو سرخ کنین و سیر داغ  رو با زردچوبه کمی تفت بدین.

اموزش اشپزی و طرز تهیه آش رشته غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :

مواد مورد نیاز :

دستور پخت و طرز تهیه آش رشته :

در ابتدای حبوبات رو برای کاهش نفخ ناشی ازاون  یک روز قبل خیس کنین . ۲ تا ۳ بار آب اونها رو عوض کنین و دور بریزین . در ادامه کارهای آماده سازی قبل از شروع پخت آش رشته  پیازها رو سرخ کنین و سیر داغ  رو با زردچوبه کمی تفت بدین.

 در مرحله بعد در یک قابلمه مناسب که گنجایش مواد رو داشته باشه  نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ رو درون قابلمه بریزین  تا با هم پخته بشن . سپس عدس و سبزی خرد شده رو هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنین..

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنین و به مواد درون قابلمه اضافه کنین این کار برای لعاب دار شدن و جلو گیری از ابکی شدن آش رشته شما میشه ، سپس سبزی که پخته شد رشته آش روهم اضافه کنین و هم بزنین تا رشته ها به یکدیگر نچسبن ، زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردین ، بعد از ۵ دقیقه گاز رو خاموش کنین و اجازه بدین  که آش رشته کمی جا بیفته.

بعد که آش رشته کمی خنک شد آن را در ظرف مناسب سرو کنین و با پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ و کشک تزیین کنین.

خروج از نسخه موبایل