نماد سایت دریای شرق

آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه

آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه

ابتدا پیاز و سیر رو پوست گرفته و میشوییم. پیازها رو روی تخته خلالی درشت خرد میکنیم. قابلمه دلخواه رو روی حرارت کم قرار میدیم، کره رو داخلش میندازیم و اجازه میدیم تا آب بشه. نصف پیازها رو داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا سبک بشن.

طرز تهیه و آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه غذا سنتی ایرانی :

مواد مورد نیاز :

آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه :

ابتدا پیاز و سیر رو پوست گرفته و میشوییم. پیازها رو روی تخته خلالی درشت خرد میکنیم. قابلمه دلخواه رو روی حرارت کم قرار میدیم، کره رو داخلش میندازیم و اجازه میدیم تا آب بشه. نصف پیازها رو داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا سبک بشن.

حالا ماهیچه ها رو به قابلمه اضافه میکنیم، سپس زعفرون دم کرده غلیظ رو به همراه رزماری، چوب دارچین، برگ بو، فلفل و سیرها رو اضافه میکنیم، بعد بقیه پیاز خلالی رو هم اضافه می کنیم. درب قابلمه رو میذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت 5 ساعت ماهیچه ها بپزن. اصلا به ماهیچه آب اضافه نمی کنیم چون پیازها و خود ماهیچه ها آب میندازن و نیاز به آب نیست. در آخر نمک و فلفل رو اندازه میکنیم.

فقط نکته مهم در مورد پخت ماهیچه اینه که باید حرارت زیر قابلمه خیلی ملایم باشه و نباید درب قابلمه رو حین پخت بیش از حد باز و بسته کنیم، چون این کار باعث میشه بخار آب موجود در قابلمه خارج بشه.

خروج از نسخه موبایل