نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه خمیر جادویی : خمیر مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه

طرز تهیه خمیر جادویی

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

آموزش و طرز تهیه خمیر جادویی خوشمزه و آسان خانگی:

سلام بچه ها . براتون دستور یه خمیر خیلی راحت و آسون آوردم که برای هر چیزی میتونین ازش استفاده کنید حتی میتونین به مدت یک هفته داخل یخچال هم ازش نگهداری کنید.

این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

مواد مورد نیاز مناسب برای ۶ نفر:

شکر   ۴ قاشق چای خوری

نمک   ۱ قاشق چای خوری

روغن   ۶ قاشق غذا خوری

شیر یا آب  ۱ لیوان

تخم مرغ   ۱ عدد

خمیر مایه   ۳ قاشق چای خوری

آرد   ۳ لیوان

آموزش و طرز تهیه خمیر جادویی:

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

خروج از نسخه موبایل