نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک گوشت : طرز تهیه کیک گوشت خونگی و خوشمزه

دستور پخت کیک گوشت

برای داخل کیک من از پیاز + گوشت چرخ کرده + فلفل دلمه ای + نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن استفاده کردم و یه کم پودر سیر هم زدم . موادمون نباید خیلی چرب باشه .

دستور پخت کیک گوشت

اموزش و دستور پخت کیک گوشت خوشمزه و آسان در خانه :

.مواد لازم: .
.آرد سفید : دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر : 3 ق چایخوری

تخم مرغ:4 عدد

ماست پرچرب : یک پیمانه (من سون کم چرب ریختم)

نمک و فلفل : کمی

روغن مایع :3/4 پیمانه

پودر سیر : کمی (دلخواه)

پنیر پیتزا : چند قاشق

طرز تهیه و دستور پخت کیک گوشت :

همه مواد رو یک ساعت جلوتر از یخچال در بیارید تا به دمای محیط برسه.
برای داخل کیک من از پیاز + گوشت چرخ کرده + فلفل دلمه ای + نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن استفاده کردم و یه کم پودر سیر هم زدم . موادمون نباید خیلی چرب باشه .

تخم مرغ ها و نمک و فلفل رو با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و روشن و کشدار بشه . سپس ماست رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه هم بزنید . در انتها روغن روغن رو اضافه کنید و با دور تند دوباره دو دقیقه بزنید .


آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه با الک کنید و طی سه مرحله به مواد مون اضافه میکنیم ..
کف قالب 20×30 رو چرب کنید … جونم براتون بگه من از این قالب فرم دار استفاده کردم و سر در آوردنش اذیت کرد. دفعه بعد حتما تو قالب ساده درست میکنم و الکی به خودم استرس نمیدم . نیمی از خمیر رو کف قالب بریزید . خمیر چسبنده هست که طبیعیه . خمیر رو کف قالب خوب پهن کنید و تو دیواره قالب یه مقدار خمیر رو به سمت بالا بیارید .‌. مواد گوشتی رو روی خمیر بریزید … پنیر پیتزا رو بریزید و نیمه باقیمانده خمیر رو روش بریزید و با لیسک روی خمیر رو صاف کنید .


اگه قالبتون ساده هست میتونین با سس کچاپ یه کم طرح روش بدید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه‌. تو فر من 45 دقیقه کافی بود . پس بعد این زمان باید چک کنید که دلبر تو فر نسوزه . چک کردن هم مثل همیشه با تست خلال دندونه . اگر خلال دندون تمیز در اومد یعنی پخته . .
این دستور رو تو تابه دو طرفه میشه درست کرد .

خروج از نسخه موبایل