نماد سایت دریای شرق

طریقه تهیه شیر عسلی خانگی خوشمزه و آسان مثل بیرون + نکات کلیدی

طریقه تهیه شیر عسلی

شیر عسلی یه پدیده خوشمزه اس که تو شکلات ها هم ازش استفاده میشه و معروف ترین مارکش والفجر هست که لوازم قنادیا دارن ....

طریقه تهیه شیر عسلی:

طریقه تهیه شیر عسلی

شیر عسلی یه پدیده خوشمزه اس که تو شکلات ها هم ازش استفاده میشه و معروف ترین مارکش والفجر هست که لوازم قنادیا دارن ….
یه دستور شیر عسلی رو چند وقت پیش از پیج سوزان شریعت برداشته بودم و دیشب امتحانی درست کردم ، خداییش مزه اش عین همون شیر عسلی بیرون شده و تهیه اش خیلی راحت ولی زمان بر هست .


نصف لیوان شکر رو با دو لیوان شیر در ظرف نچسبی میریزیم ، هرچقدر ظرف پهن تر باشه بهتره . روی حرارت کم شروع به هم زدن میکنیم . حرارت باید کم باشه چون شیر اصلا نباید بجوشه و باید مدام هم بزنیم چون شیر نباید ته بگیره . اگر شیر بجوشه بعد از موندن شکرک میزنه و اگر ته بگیره لطیف و یکدست نمیشه و حالت دون دون پیدا میکنه . خلاصه صبر ایوب میخواد که کم کم شیر تبخیر بشه و غلظت پیدا کنه .. وقتی غلیظ شد ۱۵ گرم کره بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شیر عسلی غلیظ و یکدست بشه . بعد سرد شدن غلیظ تر هم میشه. .


اگر شیر جوشید ، حرارت رو کم میکنیم و اگر ته گرفت ظرف رو عوض میکنیم. اگر شکرک زد اونا رو وارد شیر عسلی نمیکنیم . هر چی ظرف پهن تر زمان کمتر .
این دستور ۱۵۰ گرم شیر عسلی میده …

خروج از نسخه موبایل